Eling-Eling Lyrics

Didi Kempot

Didi Kempot - Eling-Eling Lyrics

Jangkrik ngere ing tengah wengi
Nambahi kangenku
Samben wengi ora biso turu
Mung eling awakmu

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku eling kowe

Suara tansah ngelingake aku
Kèk opo dosanku
Yèn ono sala lan lupotku
Kuwi kabeh salaku

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku kangen kowe

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Translate Didi Kempot - Eling-Eling lyrics to:
In order to see the lyrics of Didi Kempot - Eling-Eling it is necessary to have java script enabled browser. We have another 2 lyrics of songs by Didi Kempot, that you are able to see on the right or clicking on the artist's name. We plan in the future to enable the possibility to make translations of Didi Kempot - Eling-Eling lyrics on your own or other languages.

Example: To see English translation for the Didi Kempot - Eling-Eling lyrics please choose from the dropdown list English.

9.28 out of 10 based on 29 ratings.

Download Didi Kempot - Eling-Eling free mp3