Iklas Lyrics

Didi Kempot

Didi Kempot - Iklas Lyrics

trimo mundur timbang loro ati .
oo ya o wong kono wes lali
pancen wes nasibku iki
nandur becik tukule ko di larani

trimo ngalah aku wes ra betah
tetangisono malah mung gawe susah
karepe wes ngajak pisah
karo aku wes ra karep omah omah

nangis aku isin senajan loro ing batin
aku lilo pisah lair batin
trisno sing rembuyung saiki wes dadi garing
aku lilo pisah kanti lair batin

trimo ngalah aku wes ra betah
tetangisono malah mung gawe susah
karepe wes ngajak pisah
karo aku wes ra karep omah omah

nangis aku isin senajan loro ing batin
aku lilo pisah lair batin
trisno sing rembuyung saiki wes dadi garing
aku lilo pisah kanti lair batin

Translate Didi Kempot - Iklas lyrics to:
In order to see the lyrics of Didi Kempot - Iklas it is necessary to have java script enabled browser. We have another 2 lyrics of songs by Didi Kempot, that you are able to see on the right or clicking on the artist's name. We plan in the future to enable the possibility to make translations of Didi Kempot - Iklas lyrics on your own or other languages.

Example: To see English translation for the Didi Kempot - Iklas lyrics please choose from the dropdown list English.

9.3 out of 10 based on 22 Lyrics Lrc ratings.

Download Didi Kempot - Iklas free mp3